Mogelijk gemaakt door Blogger.
RSS

Kerstfair bij de Menkemaborg Uithuizen

Jubileumfair BIJ DE MENKEMABORG

Wat 10 jaar geleden begon als een leuke Kerstfair bij de Menkemaborg is uitgegroeid tot een ware sfeervolle publiekstrekker.

De vier voorgaande edities hebben dat bewezen, derhalve verwacht de organisatie dat het ook voor de vijfde keer en dan nog wel een lustrumfair, een succes zal worden.

Met een blik naar het verleden toen de eerste Kerstfair werd gehouden in Charles Dickens-stijl, zal nu de lustrumfair, als goede herinnering aan hoe het allemaal is begonnen, eveneens een Dickens uiterlijk krijgen. Het wordt op prijs gesteld dat u als standhouder zich ook in Dickens-stijl presenteert.. Verder zullen er aantrekkelijk kunst– en cultuuruitingen plaatsvinden.

De Stichting Kerstfair Dingewold Uithuizen organiseert tweejaarlijks een Kerstfair. Het is al weer de vijfde keer dat er in een sfeer van Kerst links en rechts op de oprijlaan en voorterrein van de borg marktkramen staan waar toepasselijke waar kan worden verkocht.

Evenals in voorgaande edities zal het thema en de Menkemaborg tot uitdrukking komen in het uiterlijk van de markt. De standhouders zijn gevraagd zich in toepasselijke kledij te presenteren.

De Kerstfair heeft zich bewezen als activiteit. Door de enorme toeloop heeft het een positieve uitstraling voor de Menkemaborg en de leefbaarheid van Uithuizen.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Een reactie posten