Mogelijk gemaakt door Blogger.
RSS

Kerstmarkt Maaskantje / Den Dungen

Sfeervolle Kerstmarkt in het Maaskantje


Na een mooie zomer is nu de herfst al weer begonnen en bij Stichting ’t Oude Ambacht beginnen dan de voorbereidingen voor de jaarlijkse Kerstmarkt in het Maaskantje. 

Op zaterdag 14 december 2013 vindt al weer voor de elfde maal de Kerstmarkt in het Maaskantje plaats. De organisatie gaat er alles aan doen om er een gezellig, sfeervol, evenement van te  maken en degenen die een kraam willen huren, kunnen zich nu aanmelden.


Een kleine twee weken voor Kerstmis organiseert Stichting 't Oude Ambacht de jaarlijkse kerstmarkt en de eerste aanmeldingen voor de kramen zijn al binnen. De uitgangspunten voor wat betreft de aan te bieden koopwaar op deze Kerstmarkt zijn ongewijzigd. Dat wil zeggen dat nieuwe kerstspullen onmisbaar zijn op een kerstmarkt, maar dat geldt ook voor zelfgemaakte kerststukjes, kerstversieringen, kerststallen, kaarsen en kerstverlichting.
Daarnaast horen er artikelen bij die te maken hebben met de winter en de wintertijd. Te denken valt dan aan artikelen zoals winterkleding, wintersportartikelen, schaatsen, kachels, vogelvoer, elektrische dekens, kussens, plaids, kersenpitzakjes, schoenen en laarzen, mutsen en dassen, pantoffels, gezelschapsspellen, puzzels, (dikke) sokken, handschoenen, openhaard-hout,enzovoort. Ook winterse drank en winterkost horen hier bij, om mee naar huis te nemen of om op de Kerstmarkt te nuttigen.

We willen graag een volle Kerstmarkt, dus heb je iets aan te bieden van bovenstaande waren neem dan contact op met Rien de Keijzer Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , tel. 073 – 5942327, en meldt je aan.

De Kerstmarkt vindt plaats op zaterdag 14 december 2013 van 15.30 tot 20.30 uur in het tot gezellige Kerstmarkt omgetoverde St.Jacobusstraatje in het Maaskantje, Den Dungen.

Kijk ook eens naar de foto's van voorgaande jaren op deze website.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Een reactie posten