Mogelijk gemaakt door Blogger.
RSS

De Castle Christmas Fair is dé kerst- en lifestyle fair van Noord-Holland.

De Castle Christmas Fair is dé kerst- en lifestyle fair van Noord-Holland. 
Een gezellige kerstbeleving in en rondom een eeuwenoud Slot. De Castle Christmas Fair staat garant voor vele leuke stands, culinaire versnaperingen, inspirerende workshops en diverse sfeervolle optredens. De perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor de gezelligste dagen van het jaar.

Profiteer van bijzondere koopjes en ambachtelijke natuurproducten zoals cosmetica, fudge, verschillende soorten wijnen en bijzondere delicatessen. 
Van verantwoorde worst tot ambachtelijk gebakken oerbrood, warm uit de houtovens. Tevens hippe mode, mooie sieraden, foute kersttruien, brocante en verwarmde buitenbanken

Er zijn over vier dagen ruim 100 optredens geprogrammeerd. De Castle Christmas Fair biedt naast het kerstshoppen een gevarieerd, muzikaal programma van middeleeuwse kerstliederen tot hedendaagse hits.

Aanvangstijden
De Castle Christmas fair is geopend op:

Donderdag 7 december 16:00-22:00
Vrijdag 8 december 11:00-22:00
Zaterdag 9 december 11:00-22:00
Zondag 10 december 11:00-18:00

Prijzen
Online Tickets
Volwassene € 7,50
Kind (7 t/m 14 jaar) € 4,-
Kind (t/m 6 jaar) gratis
Parkeerkaarten € 4,-

Deurverkoop
Volwassene € 10,-
Kind (7 t/m 14 jaar) € 5,-
Kind (t/m 6 jaar) gratis
Parkeerkaarten € 5,-

Bezoekersinformatie
Slot Assumburg
Tolweg 9
1967 NG Heemskerk

Tel.: 072-5203021

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Kerstmarkt Dusseldorf


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Kerstfair bij de Menkemaborg Uithuizen

Jubileumfair BIJ DE MENKEMABORG

Wat 10 jaar geleden begon als een leuke Kerstfair bij de Menkemaborg is uitgegroeid tot een ware sfeervolle publiekstrekker.

De vier voorgaande edities hebben dat bewezen, derhalve verwacht de organisatie dat het ook voor de vijfde keer en dan nog wel een lustrumfair, een succes zal worden.

Met een blik naar het verleden toen de eerste Kerstfair werd gehouden in Charles Dickens-stijl, zal nu de lustrumfair, als goede herinnering aan hoe het allemaal is begonnen, eveneens een Dickens uiterlijk krijgen. Het wordt op prijs gesteld dat u als standhouder zich ook in Dickens-stijl presenteert.. Verder zullen er aantrekkelijk kunst– en cultuuruitingen plaatsvinden.

De Stichting Kerstfair Dingewold Uithuizen organiseert tweejaarlijks een Kerstfair. Het is al weer de vijfde keer dat er in een sfeer van Kerst links en rechts op de oprijlaan en voorterrein van de borg marktkramen staan waar toepasselijke waar kan worden verkocht.

Evenals in voorgaande edities zal het thema en de Menkemaborg tot uitdrukking komen in het uiterlijk van de markt. De standhouders zijn gevraagd zich in toepasselijke kledij te presenteren.

De Kerstfair heeft zich bewezen als activiteit. Door de enorme toeloop heeft het een positieve uitstraling voor de Menkemaborg en de leefbaarheid van Uithuizen.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Kerstmarkt Arnhem

Heerlijk kerstgevoel bij grootste en mooiste indoor Kerstmarkten van Nederland
  • 100.000 lampjes glitteren en glinsteren boven 200 kerstkramen met duizenden koopjes
  • 6, 7 en 8 december 2013 Beursgebouw Eindhoven
  • 13, 14, 15 december 2013 Rijnhal te Arnhem

Op elke hoek van de straat worden er wel kerstmarkten georganiseerd. Maar alleen in Eindhoven en Arnhem waan je je in een kerstparadijs. Heerlijk indoor genieten onder een enorme zee van kerstlampjes. Tussen huizenhoge prachtig versierde kerstbomen genieten van je glaasje glühwein en de heerlijke dennengeur. Rustig genietend van de stemmige prachtige kerstkoren die de hele dag optreden op het grote prachtige kerstpodium. Kortom er zijn eigenlijk maar 2 kerstmarkten in Nederland waar je echt een dag lang kunt genieten.

En niet alleen genieten. Want de grootste en mooiste indoor kerstmarkten van Nederland staan bekend om de enorme hoeveelheid koopjes die verkrijgbaar zijn. Landelijk bekende standhouders verkopen hun kerst en cadeau artikelen tegen bodem prijzen. Ook vele tientallen hobbyisten en kunstenaars demonstreren en verkopen hun creaties op het kerstcreaplein.

Ideeën opdoen, lekker genieten op het gezellige winter terras, koopjes jagen, demonstraties en workshops bijwonen. Het kan allemaal op de grootste en mooiste indoor kerstmarkten van Nederland. Bekend om haar schitterende decors en haar unieke sfeer.

Grote kerstkoren  brengen de gehele dag kerstliederen ten gehore. Een prachtig schouwspel en een unieke belevenis. Het maakt het totaal compleet. Natuurlijk vergezeld door de kerstman en zijn kerstelfjes die iedereen van harte welkom heten.

Kinderen tot 12 jaar gratis entree en de kerstman zou de kerstman niet zijn als ze niet even in zijn grote sneeuwton even mogen grabbelen.

Data:  
  • vrijdag 13 december
  • zaterdag 14 december
  • zondag 15 december

Openingstijden: alle dagen van 10.00 u tot 17.30 uur behalve zaterdag 14 december 'nightshopping' tot 22.00 uur
Toegangsprijs:
  • €6,50 voor volwassenen
  • €2,00 korting voor 65+
  • kinderen tot 12 jaar gratis entree mits o.b.v. een volwassene
Heeft u een kortingsbon? Deze geldt, tenzij anders vermeld voor 1 persoon. U kunt de korting niet combineren met andere kortingen of acties dus ook niet met 65+.
Adres Rijnhal:
        Olympus 1, 6832 EL Arnhem

Route naar de Rijnhal: klik hier
GRATIS PARKEREN bij de Rijnhal

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Zoutsloter Kerstmarkt Harlingen - zaterdag 14 december 2013

Een traditie die niet meer uit Harlingen weg te denken is: de Kerstmarkt aan de Zoutsloot.

Op zaterdag 14 december van 15.00 tot 21.00 uur vindt de tiende (!) editie van de sfeervolle Zoutsloter Kerstmarkt in Harlingen plaats. Wat aan de keukentafel van Karen Brugman en Willard van Grootveld samen met zus Mirjam Brugman is bedacht, heeft zich ontwikkeld tot een grote publiekstrekker. Niet voor niets beheerst de Harlinger kerstmarkt de top der kerstmarkten. Meer dan eens aangestipt als de gezelligste en meest sfeervolle van het Noorden met ruim tweehonderd kramen vol gevarieerde koopwaar. En meer…

Het idee om op de knusse gracht met gerestaureerde pareltjes van woningen een kerstmarkt te organiseren, bleek in 2004 meteen een schot in de roos. Mede dankzij de medewerking van de bewoners, die een impuls aan de sfeer gaven en geven door de gevels van hun monumentale woningen te verlichten en te decoreren. Houtvuren her en der versterken de sprookjesachtige ambiance en nostalgische uitstraling.

Kern van de kerstmarkt vormen meer dan tweehonderd kramen van standhouders en goede doelen uit binnen- en buitenland. Alle gelegenheid voor de vele tienduizenden bezoekers om te genieten van ambachtelijke lekkernijen als apfelstrudel, poffertjes, chocolademelk, kazen, (gluh)wijn, jams et cetera. Uiteraard zijn allerlei ingrediënten aanwezig om kerstinspiratie op te doen. Of het nu gaat om eten, drinken, decoratie of kleding.

De Zoutsloter Kerstmarkt is pas compleet als er ook een gevarieerd muzikaal programma is. Dit jaar wordt de jubileumeditie opgeluisterd met optredens van o.a. de Kerst(b)engels en Rudolf ´t rendier, General Jazz, dweilorkest De Boljeiers en diverse koren (zie het programma). Ook de Knuffeltrollen geven met hun straattheateract acte de presence.

De 10e editie van de Zoutsloter Kerstmarkt staat in het teken van een dag volop genieten, sfeer proeven en ook nog eens de enige echte zeehavenstad van Friesland ontdekken. Extra reden dus om zaterdag 14 december 2013 een uniek dagje Harlingen te plannen!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Kerstmarkt Almere Haven

Kerstmarkt Almere Haven
15 december 2013 | Evenement
Almere, Flevoland

Kerstmarkt Almere Haven in Almere, Flevoland
Gezellige kerst-cadeau markt met leuke en mooie cadeau's voor onder de kerstboom. 40 kramen met originele producten aan de gezellige haven van Almere Haven!

Met veel leuke restaurantjes in een sfeervolle omgeving en live kerstmuziek. Alweer de derde editie

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Kerstmarkt Wezup

In het Drentse Wezup, een schilderachtig dorpje tussen Emmen en Westerbork, is elk jaar een unieke kerstmarkt langs vele oude boerderijen en schuren. In 2013 is dit op 13, 14 en 15 december.

Het thema van dit jaar is ‘Oostenrijk’. Betekent het dat heel Wezup ondergedompeld is in een Oostenrijkse sfeer? Welnee, ons dorp blijft een authentiek Drents dorp met dito uitstraling. Die uitstraling krijgt een Oostenrijks tintje. Niet meer, maar ook niet minder.

De kerstmarkt van Wezup begon in 1990. Inmiddels trekt het elk jaar duizenden bezoekers uit ons land maar ook uit de Duitse grensstreek. De markt wordt gehouden in de vaak eeuwenoude boerderijen. Zie je het al voor je? Nostalgische klinkerweggetjes, boerderijen met rietgedekte daken… een ouderwetse kerstsfeer dus. ‘s Avonds verlichten honderden waxinelichtjes de route en creëren een sprookjesachtige sfeer. Op vrijdagavond wordt de kerstmarkt traditioneel geopend met kerstliedjes gezongen door de kinderen uit Wezup en omgeving.

De toegang is gratis en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De kerstmarkt van Wezup is een gezellige middag / avond uit voor het hele gezin! In de schuren van de deelnemende boerderijen zijn allerhande artikelen te koop; van kerstartikelen tot verzorgingsproducten.

Er staan zo’n 60 standhouders ingeschreven! De ijsvereniging en de dorpsvereniging serveren warme hapjes en drankjes tegen betaalbare prijzen. In het hele dorp worden dezer dagen de bekende knieperties gebakken. Wees dus welkom op de kerstmarkt in Wezup!

Openingstijden 2013:
Vrijdag 13 december van 19.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur
Zondag 15 december van 11.00 tot 17.00 uur
Parkeren & Entree: 
De entree en het parkeren is gratis.
Gratis vervoer met de huifkar!
Let op! Tot onze spijt is de Kerstmarkt helaas niet rolstoelvriendelijk vanwege de klinkerstraatjes en op- en afstapjes voor de deeldeuren.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS